Lær at hækle

Kunne du godt tænke dig at lære at hækle? Jeg begyndte selv dengang tilbage i 2014, hvor jeg faldt over en hæklet Kay Bojesen abe på Instagram – så måtte jeg bare lære at hækle. Derfor har jeg samlet denne guide til dig, som viser, hvad du har brug for til at komme i gang med at hækle men også, hvordan du gør. I den forbindelse har jeg linket til en række gode YouTube-videoer.

Jeg hækler personligt mest dyr og forskellige figurer, og derfor er guiden lavet i forhold til at komme i gang med det. Derudover har jeg selv lært at hækle ved hjælp af YouTube-videoer, så det kan du helt sikkert også. Rigtig god fornøjelse.

Dét har du brug for til at komme i gang med at hækle

Videoguides – sådan lærer du at hækle

Sådan hækler du en magisk ring, som ofte er forkortet mr

Sådan hækler du fastmaster, som ofte er forkortet fm

Sådan hækler du luftmaster, som ofte er forkortet lm

Sådan hækler du en kædemaske, som ofte er forkortet km

Sådan hækler du halvstangmasker, som ofte er forkortet hstgm

Sådan hækler du stangmasker, som ofte er forkortet stgm

Sådan hækler du dobbelte stangmaster, som ofte er forkortet dstgm

Hækleopskrifter til begyndere

Nu da du har haft mulighed for at se ovenstående videoguide til, hvordan du kommer i gang med at hækle, så vil jeg også lige anbefale et hækleopskrifter til begyndere: