Hæklet legemad til legekøkken

Hæklet kager

Hæklet kager

Jeg elsker idéen om, at man kan hækle alverdens legemad til de små legekøkkener. Det kommer jeg helt sikkert til at gøre i stor stil, når vi engang får børn. Her ser I 3 små hæklede kager. Hækleopskriften er fra et hæklekit, som jeg faldt over i Netto.

Hæklet isvaffel

Hæklet isvaffel

Så er endnu en isvaffel hoppet af hæklenålen. Denne gang er opskriften fra Elena Nilsen, som jeg købte med i et sæt, som jeg fandt i Netto. Min drøm er at få hæklet en hel is-butik til, når vi engang får børn. Så nu har jeg da ihvertfald én hæklet isvaffel færdig....

Hæklet is

Hæklet is

Mums - hvem elsker ikke is? Endelig fik jeg prøvet at hækle en is her i sommervarmen. Kunne ikke rigtig finde en god hækleopskrift, så jeg har hæklet denne ud fra et billede. Måske jeg burde lave en opskrift på sådan en hæklet is? I forhold til garn, så jeg har købt...